Diensten

Goed inzicht in de organisaties is essentieel...

Financial control at your service

Burchten zijn er in verschillende groottes. De burchten van koningen en grote heren konden grote afmetingen hebben en waren een militaire basis en administratief centrum. Kleinere burchten of donjons waren woontorens met boven elkaar gelegen kamers, bedoeld als verdediging tegen roversbenden en vijandige heren. Wij zijn er om u te beschermen...

Basis services

Administratie - Jaaraangiften - Financiële planning

TOP

Administratie

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk leveren wij u een complete service op het gebied van administratieve financiële diensten.  

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit: het inrichten en voeren van de administratie, jaarwerk en prognoses.

Jaaraangiften

Vanzelfsprekend doen we via ons aangifteprogramma ook alle voorkomende aangiftes. 

Denk aan de Inkomstenbelasting voor zowel particulieren als eenmanszaken en VOF's, de vennootschapsbelasting en de btw-aangiftes.  

Financiële planning

Wij kunnen op maat werken voor zelfstandigen met en zonder personeel en natuurlijk BV's. Wij geven belasting advies en verzorgen de communicatie met hen. 

Verder geven we ook bedrijfskundige adviezen en het verzorgen van diverse soorten correspondentie.

IT Auditing

Brede ervaring in meer aspecten... 

TOP

Buiten een goedkeurende verklaring van de register accountant is ook een vergelijkbare verklaring over de automatisering van een onderneming noodzakelijk. 

Dit vakgebied heeft zich in eerste instantie gericht op grote(re) ondernemingen. Inmiddels wordt de IT auditor ook meer en meer ingeroepen om een objectief oordeel over de automatisering van kleine(re) ondernemingen te geven.


Behalve een audit geven we ook automatiserings-advies. Hierdoor kan een onderneming bouwen en vertrouwen op een veilige en betrouwbare IT omgeving. Door het laten uitvoeren van een audit kan een ondernemer de zekerheid krijgen dat de automatiseringsomgeving betrouwbaar is en goed functioneert. 

Wij gebruiken onze kennis en tactiek om u hier zo goed mogelijk mee om te gaan. “De Burcht” biedt een toegankelijke basis. Dit betekent dat onze Burcht drempelvrij is voor iedereen.

Gratis boekhoudsoftware

In samenwerking met LogicQ & Odoo  

TOP

Odoo Accounting

Odoo Accounting is een module binnen de Odoo Business Management Suite voor CRM, Sales, Inkoop, Services, Productie, Magazijn, HRM en nog veel meer. Als lego blokken vormt Odoo de ideale oplossing voor bijna elke MKB organisaties. Odoo is zo robuust en betrouwbaar dat in de afgelopen jaren vele Multi-nationals van naam en faam het zijn gaan gebruiken. Zelfs overheid, educatie en stichtingen hebben Odoo ontdekt. 

Odoo Accounting geeft u een reeks functies voor het beheren van financiële operaties. De losse boekhoud module is gratis te gebruiken - voor altijd. Maar zodra je deze combineert met andere modules, dan is het tijd om een enterprise licentie aan te schaffen via onze Tech partner LogicQ. 

De Burcht en LogicQ helpen u op weg met het gratis gebruik van Odoo accounting - niet voor 1 maand, niet voor 1 jaar, meer voor altijd... Althans u één applicatie gebruikt binnen het online platform. 


Integratie met andere Odoo-modules: 

Odoo Accounting integreert naadloos met andere modules zoals Verkoop, Inkoop en Inventaris, wat gestroomlijnd financieel beheer en rapportage mogelijk maakt.
Aanpasbare rekeningschema's: De software maakt eenvoudige aanpassing van rekeningschema's mogelijk, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende zakelijke behoeften en vereisten.
Ondersteuning voor meerdere valuta's: Odoo Accounting ondersteunt meerdere valuta's, waardoor het een goede keuze is voor bedrijven die actief zijn in meerdere landen of die handelen in internationale handel.
Overal toegankelijk: Odoo Boekhouding is webgebaseerde software, wat betekent dat het toegankelijk is vanaf elk apparaat met een internetverbinding.
Kostenbesparend: Odoo Boekhouding is een open-source software, wat betekent dat het gratis te gebruiken is en kan worden aangepast om te voldoen aan.
Automatische boekhouding: geautomatiseerde boekingen en afstemming van bankafschriften met bankfeeds.
Belastingbeheer:  Odoo Boekhouding bevat tools voor het beheer van belastingen, inclusief automatische berekening van belastingen en de mogelijkheid om aangepaste belastingregels te creëren.
Rapportage en analyse:  De software bevat een reeks financiële rapportage- en analysetools, waardoor het eenvoudig is om financiële prestaties bij te houden en op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen.


Boekhoudprogramma's waar we eerder al mee werkte...

We zijn in goed gezelschap.