Over ons 

Werken aan transparantie en inzicht...

Team

Partners

Financial control at your service

Burchten zijn er in verschillende groottes. De burchten van koningen en grote heren konden grote afmetingen hebben en waren een militaire basis en administratief centrum. Kleinere burchten of donjons waren woontorens met boven elkaar gelegen kamers, bedoeld als verdediging tegen roversbenden en vijandige heren. Wij zijn er om u te beschermen...

Team

De Burcht - al sinds 2006 een veilig voor klanten

TOP

Philip Burggraaf

Sinds juli 2006 ben ik eigenaar van de Burcht administratieve services. Het werk als accountant is mij op het lijf geschreven. Ik verzorg de administraties van midden en kleinbedrijven in de ruimste zin van het woord. Ik vind het belangrijk om een goed contact te hebben met mijn klant en besteed dan ook altijd veel tijd aan het inleven in zowel klant als bedrijf. Hierdoor kan ik beter maatwerk leveren.

Ons kantoor kan allround werken omdat ik samenwerk met diverse andere zelfstandigen die mij kunnen ondersteunen met hun eigen vakkennis.
Waar ik trots op ben is dat mijn bedrijf oprecht maatschappelijk betrokken is. Dit blijkt onder andere uit de toegankelijkheid van zowel mijn werkwijze als website. Dat is wat ik belangrijk vind. Iedereen is welkom bij de Burcht. 

Leer meer

Justin Burggraaf

Ik ben opgegroeid in het bedrijf van mijn vader en heb na zelf diverse functies te hebben vervuld bij andere bedrijven heb ik besloten om het bedrijf van mijn vader geleidelijk over te nemen. 

Zijn kennis en ervaring is en blijft belangrijk voor de "speciale gevallen" en zijn rol is steeds meer de raadsheer van De Burcht. De uitgangspunten blijven voor mij hetzelfde, maar wel wil moderniseren en processen stroomlijnen. Meer gebruikmaken van de technische mogelijkheden om de administratieve last van onze klanten te verbeteren en hen te helpen inzicht te houden in hun organisatie. 


Ons team

Samen werken is de sleutel tot succes van MKB organisaties - weten waar je goed in bent en andere zaken overlaten krachtige partners die ingesteld zijn op samenwerking. 

Naast onze vaste administrateurs en accountants waarmee wij dagelijkse werkzaamheden doen, hebben wij ook een aantal vaste partners waar we goede ervaringen hebben zoals met Frank Bolk van Ehrenburg Salarissen, Johan Olthof van BEA adviesbureau, Jos van der Klei van de Moneta Adviesgroep. Voor Business Development werken we met LauerLogic BV en LogicQ voor applicatiebeheer en ICT vraagstukken.  

Leer meer

TOP